Saturday, 11 February 2012

☜♡☞ 222 ☜♡☞


hello!!! hello!!! lama dah tak apdet blog.. sebenarnya banyak yang Syida nak sharekan ngan korang tapi sejak kebelakngan nie Syida sibuk ngan assignment.. tak dapat nak berkongsi cerita ngan korang.. :'( cedeyh kan.. dah-II lap airmata tu.. hehe...

back to topic okay.. ha....................... apa yang 222 tu?? cantik tak nombor tu?? Syida memang tunggu-II saat ketibaan nombor tu.. hehe... alkisahnya, sebelum tu Syida bersyukur sangat-II sebab ramai yang sudi follow blog Syida yang serba kekurangan nie.. lagipun, nie juga atas jasa baik penganjur-II contest yang Syida sponserkan contest diaorang.. erm, sponser yang biasa-II je, maklumlah, Syida pun baru lagi la kan dalam dunia blog nie.. terima kasih je korang.. muahhh, sayang korang... hehe...

okay-II, yang "222" tu adalah jumlah follower yang dah follow blog Syida nie and Syida pun memang tunggu-II jugak siapa lah kan yang akan jadi follower yang ke-222 nie.. kenapa 222?? sebabnya Syida minat nombor 2, even birthday Syida pun jatuh pada tarikh berangka 2.. siapa lah follower Syida yang ke-222 tu?? jeng jeng jeng... tu dia, kat bawah nie ha...

|
|
|
|
v


orangnya yang Syida halakan anak panah merah tu ha.. 
nama dia NURUL IZZAH..
comel je orangnya..


jom ramai gi terjah blog dia.. klik SINI ye.. lau nak klik kat nama dia kat atas nie pun leh gak.. blog dia pun sedap je mata memandang.. part yang best bagi Syida kat blog dia nie, lagu yang mendayu-dayu kat dalam blog dia tuh ha.. suka lagu tu.. by the way, enjoy blogwalking ke blog dia kay..


sebelum saya terlupa buat Izzah, please pm Syida di SINI ye.. Syida ada something untuk awak sebab jadi follower saya yang ke-222.. ≧✯◡✯≦✌

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Syida! Jom Like Kalau Suka! ♥

Monday, 6 February 2012

Yang Bulat Datang Bergolek, Yang Pipih Datang Melayang


morning!! morning!! mornig all's!! hello reader's, friend's, stalker's... ^_^v dah berapa hari tak apdet.. huhu... bukan sebab takde masa tapi sebab takde idea nak apdet apa.. lau apdet yang entah apa-II, nanti takde yang nak datang bertandang lak kan.. hehe...

hasil daripada jogging pagi-II kat uncle Google, terjumpalah satu pepatah nie.. nak tahu apa?? jom kita skodeng.. hehe...

Yang bulat datang bergolek, yang pipih datang melayang

entah macam mana pepatah nie boleh menawan hati Syida, Syida pun tak tahu.. hehe... apa pun, maksud pepatah tu adalah

Seseorang yang bertuah akan mendapat rezeki di mana-II sahaja

actually Syida tertarik ngan perkataan bergolek tu ha.. hehe... tu je yang Syida nak kongsikan pagi-II nie..
got to go dear, nak pi mandi.. bucyuk dah nie.. ^_^v hope u all happy reading..
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Syida! Jom Like Kalau Suka! ♥

Friday, 3 February 2012

Thank's Awak ^_^v


halo peeps!!! hari nie bukak je blog, terbaca satu komen kat CBOX nie ha.. komen nya berbunyi seperti ini :


Syida tak terkejut pun dapat komen yang macam tu sebab Syida dah pernah alami pun..
terima kasih ye awak sebab bagi komen yang membina buat saya..
saya memang orang kampung, saya bukannya orang bandar macam awak..
apa pun, Syida memang tak ambik hati pun ngan apa yang dia komenkan tu..
adat manusia memang macam tu, takde yang sempurna..
cuma Syida nak pesan..
lain kali jangan la buat macam nie kat orang lain..
sebab perkara macam nie boleh mendatangkan kemarahan kepada pihak yang berkenaan..
kita sesama manusia, adat tu mesti ada..
kalau ye pun nak tegur or bagi pendapat, bagilah dengan menggunakan budi bahasa yang sopan sikit..
ingatlah, semua manusia ada perasaan..
thank's sekali lagi ye awak sebab bagi komen yang macam nie..
insya'allah Syida akan edit lagi blog Syida nie agar setiap pengunjung yang datang bertandang rasa gembira bila masuk blog Syida..
by the way, thank's ya..
peace ^_^v

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Syida! Jom Like Kalau Suka! ♥

Wednesday, 1 February 2012

Cik Lyssa Follow Blog Ite


hello!!! hello!!! hello!!!
walaupun tengah panas hati nie tapi kena cool gak.. bukak je blog, Syida dapat satu komen kt CBOX Syida..
komen nye seperti di bawah nie.. hehe....

tak mau la jeles-II ye, Syida pun tak sangka Lyssa nak follow blog Syida yang tak seberapa nak cantik, comey dan lawa nie..

eyh, ada yang kata Syida tipu ke?? lau tak caya, meh Syida tunjuk bukti.. haha.....

tengok tu, siap letak anak panah dan bulatkan lagi..
hehe...
tak lupe jugak yang len-II yang dah singgah dan tinggalkan jejak kat blog Syida nie..
terima kasih sebab sudi singgah kat teratak usang Syida nie..
love u all..

tengok anak panah tu..
Syida siap tunjukkan muka cik Lyssa kita yang comey nie..
but follower-II Syida yang len pun comey-II dan nsem-II jugak taw
tanpa korang sume, kosong je blog Syida nie..
terima kasih ye pada yang dah follow Syida..

untuk cik Lyssa
terima kasih sebab sudi follow blog Syida yang tak seberapa nie.. by the way, tutorial Lyssa memang senang nak di ikuti.. walaupun Syida nie IT student tapi Syida tak la sehebat Lyssa.. hehe... ayat bodek seyh.. thank's ye Lyssa



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Syida! Jom Like Kalau Suka! ♥