Sunday, 16 December 2012

Love U Mom


hye awak-II yang handsome, cantik, comel, manis.. baru berkesempatan nak apdet blog ni.. masa bukan tak ada tapi line tenet ni mengalahkan siput babi lembabnya.. hehe...

hari ni kan, Syida nak apdet pasal mummy Syida.. cayang mummy ketat-II tau.. muahh :* hehe... Syida bukan nak bercerita tapi Syida just nak tunjuk mummy Syida kat awak-II semua..

my mummy & adik..
comel kan mummy Syida..
Syida yang buat make over tau..
hehe...
suka sangat-II muka mummy Syida yang ni..

mummy Syida ni jarang sangat nak makeup, dia memang super duper simple.. kadang-II tu Syida tegur juga, try buat something different & new tapi jawapan dia "Mak dah tua, tak payah la nak berfesyen or bergaya macam orang muda"

huh... memang la kan, betul juga apa yang mak Syida cakapkan tapi tua or muda, semua orang berhak untuk mengikuti perkembangan dunia sekarang tak kira dalam apa jenis bidang sekali pun.. chewah, kemain lagi ko Syida.. hehehe.... tapi betul kan apa yang Syida cakapkan, yang penting kita tak terlalu over..

okay-II dah tak ada idea nak tulis apa lagi.. nanti-II kita jumpa di next entry.. hehe...

p/s : cayang mummy sangat-II.. terima kasih sebab dah besarkan Syida, bagi pelajaran pada Syida.. Syida minta maaf atas dosa-II & salah silap Syida yang zahir mahupun batin, dari hujung rambut hingga hujung kaki.. insya'allah, kalau di panjangkan umur, Syida akan cuba untuk bahagiakan mummy sampai ke akhir hayat..


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Syida! Jom Like Kalau Suka! ♥

0 cute people opinions:

Post a Comment