Wednesday, 14 March 2012

Contest Edit Gambar Paling Cool By Aznie


Hello all's.. Hari nie Syida tak de nak apdet apa-II just nak masuk satu contest nie, tertarik ngan tajuk contest yang di anjurkan.. Nak tahu contest ape?? Jom kita terjah!!! Hehe...

Nie banner untuk contest yang Syida nak join tu, comel kan??
cepat angguk.. hehe....
Boleh click kat banner tu untuk terus ke entry owner yang buat contest nie kay..

Semua terma dan syarat-II ada kat entry tu ye.. Jemput-II la terjah.. Nak tahu hadiah?? Ha, ada kat ENTRY yang nie, just CLICK je.. Okay, sekarang nie Syida nak tempek lak gambar-II yang Syida nak pertaruhkan.. Hehe...





Hehe... Sekali letak sampai 4 gambar.. By the way, semua gambar di atas nie Syida edit guna software Adobe Photoshop.. Syida edit pun simple-II je.. Syida tak mengharap sangat untuk menang tapi kalau dah rezeki Syida dapat menang, alhamdulillah..
Sekarang Syida nak tagkan 2 orang nie ye..
Tyqa yang comel
Ikin yang cute

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Syida! Jom Like Kalau Suka! ♥

0 cute people opinions:

Post a Comment