Sunday, 11 March 2012

Passion


Morning all's!!! Perghhh!!!! Dah pukul 5.30 pagi tapi Syida still tak tido gi.. Tiba-II lak teringin nak apdet BLOG Syida yang dah lama giler-II tak terapdet nie ha.. Dah banyak habuk-II n sawang-II kat dalam blog nie.. Ish, apa punya pemalas tol la Syida nie kan.. hehe...

By the way, Syida apdet nie pun saja-II nak kongsikan apa yang Syida buat sepanjang hari nie sampaikan sekarang tak tido g.. Nak tahu tak?? Cepat angguk, lau tak Syida tak nak kawan ngan korang.. macam la orang nak sangat kawan ngan Syida nie kan..hehe.... Hobi sepanjang hari nie, buat nama la.. Perghh, cakap macam semua orang tahu kan apa yang Syida buat.. Haha... Boleh cakap ke?? Tak ke sekarang Syida ngah menaip.. Haha....

I'AMOUR DE MON COUER SYAHIRUL
Hehe.. Nak tahu apa maksud tu??
Cari sendiri kat uncle Google Translate.. 

Time Syida buatkan yang nie, rasa macam kelakar sebab buat nama sendiri tapi SAYANG..
Hehe... By the way, i make it for my prince..
Yang Syida rasa tak puas ati, yang prince Syida punya nie lawa sikit dari yang Syida punya..
Jeles taw, walaupun Syida sendiri yang buat dua-II nama nie..

Honestly, Syida suka yang nie..
It's so sweet & so cute..
Suka sangat-II

Okaylah, Syida sempat buatkan 3 gambar tu je.. Ingatkan nak buat lagi tapi Syida kena tidur sekarang lorh.. Insya'allah lau ada umur yang panjang Syida akan apdet lagi.. Hehe... Setakat nie je dulu ye.. Ha, sebelum Syida terlupa,,
Khas buat penganjur-II GA or Contest.. Kalau dah ada pemenang untuk GA or Constest tu nanti.. Just inform kat FB or Fanpage FB Syida tau & Syida mintak maaf kalau Syida lambat untuk tunaikan hadiah-II pemenang sebab sekarang Syida tengah busy sikit coz Syida dah masuk dalam bulan final exam..
Papai all's, insya'allah kita akan berjumpa di lain entry ye.. Happy berblogging to all's people yang datang singgah ke blog Syida yang dah semakin usang nie.. Hehe...


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Syida! Jom Like Kalau Suka! ♥

0 cute people opinions:

Post a Comment