Saturday, 11 February 2012

☜♡☞ 222 ☜♡☞


hello!!! hello!!! lama dah tak apdet blog.. sebenarnya banyak yang Syida nak sharekan ngan korang tapi sejak kebelakngan nie Syida sibuk ngan assignment.. tak dapat nak berkongsi cerita ngan korang.. :'( cedeyh kan.. dah-II lap airmata tu.. hehe...

back to topic okay.. ha....................... apa yang 222 tu?? cantik tak nombor tu?? Syida memang tunggu-II saat ketibaan nombor tu.. hehe... alkisahnya, sebelum tu Syida bersyukur sangat-II sebab ramai yang sudi follow blog Syida yang serba kekurangan nie.. lagipun, nie juga atas jasa baik penganjur-II contest yang Syida sponserkan contest diaorang.. erm, sponser yang biasa-II je, maklumlah, Syida pun baru lagi la kan dalam dunia blog nie.. terima kasih je korang.. muahhh, sayang korang... hehe...

okay-II, yang "222" tu adalah jumlah follower yang dah follow blog Syida nie and Syida pun memang tunggu-II jugak siapa lah kan yang akan jadi follower yang ke-222 nie.. kenapa 222?? sebabnya Syida minat nombor 2, even birthday Syida pun jatuh pada tarikh berangka 2.. siapa lah follower Syida yang ke-222 tu?? jeng jeng jeng... tu dia, kat bawah nie ha...

|
|
|
|
v


orangnya yang Syida halakan anak panah merah tu ha.. 
nama dia NURUL IZZAH..
comel je orangnya..


jom ramai gi terjah blog dia.. klik SINI ye.. lau nak klik kat nama dia kat atas nie pun leh gak.. blog dia pun sedap je mata memandang.. part yang best bagi Syida kat blog dia nie, lagu yang mendayu-dayu kat dalam blog dia tuh ha.. suka lagu tu.. by the way, enjoy blogwalking ke blog dia kay..


sebelum saya terlupa buat Izzah, please pm Syida di SINI ye.. Syida ada something untuk awak sebab jadi follower saya yang ke-222.. ≧✯◡✯≦✌

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Syida! Jom Like Kalau Suka! ♥

3 comments: