Wednesday, 1 February 2012

Cik Lyssa Follow Blog Ite


hello!!! hello!!! hello!!!
walaupun tengah panas hati nie tapi kena cool gak.. bukak je blog, Syida dapat satu komen kt CBOX Syida..
komen nye seperti di bawah nie.. hehe....

tak mau la jeles-II ye, Syida pun tak sangka Lyssa nak follow blog Syida yang tak seberapa nak cantik, comey dan lawa nie..

eyh, ada yang kata Syida tipu ke?? lau tak caya, meh Syida tunjuk bukti.. haha.....

tengok tu, siap letak anak panah dan bulatkan lagi..
hehe...
tak lupe jugak yang len-II yang dah singgah dan tinggalkan jejak kat blog Syida nie..
terima kasih sebab sudi singgah kat teratak usang Syida nie..
love u all..

tengok anak panah tu..
Syida siap tunjukkan muka cik Lyssa kita yang comey nie..
but follower-II Syida yang len pun comey-II dan nsem-II jugak taw
tanpa korang sume, kosong je blog Syida nie..
terima kasih ye pada yang dah follow Syida..

untuk cik Lyssa
terima kasih sebab sudi follow blog Syida yang tak seberapa nie.. by the way, tutorial Lyssa memang senang nak di ikuti.. walaupun Syida nie IT student tapi Syida tak la sehebat Lyssa.. hehe... ayat bodek seyh.. thank's ye Lyssa



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Syida! Jom Like Kalau Suka! ♥

4 comments:

  1. hakhakhak..d best entry of da year ni wak..heheh terbaekkk! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. xde la best sangat.. biase2 jer.. hehe..
      btw, thank'z awk..

      Delete
  2. Eheeee . alamakkkk . buat entry yerr.. Maluuu nyerr.. Baru baca ler . hikhik . By the way . tengs for the nice entry . appreciate sgt! :) muahhhh ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. thank's jugak sbb lyssa sudi follow blog sy..
      hehe...
      muahhh....

      Delete