Friday, 3 February 2012

Thank's Awak ^_^v


halo peeps!!! hari nie bukak je blog, terbaca satu komen kat CBOX nie ha.. komen nya berbunyi seperti ini :


Syida tak terkejut pun dapat komen yang macam tu sebab Syida dah pernah alami pun..
terima kasih ye awak sebab bagi komen yang membina buat saya..
saya memang orang kampung, saya bukannya orang bandar macam awak..
apa pun, Syida memang tak ambik hati pun ngan apa yang dia komenkan tu..
adat manusia memang macam tu, takde yang sempurna..
cuma Syida nak pesan..
lain kali jangan la buat macam nie kat orang lain..
sebab perkara macam nie boleh mendatangkan kemarahan kepada pihak yang berkenaan..
kita sesama manusia, adat tu mesti ada..
kalau ye pun nak tegur or bagi pendapat, bagilah dengan menggunakan budi bahasa yang sopan sikit..
ingatlah, semua manusia ada perasaan..
thank's sekali lagi ye awak sebab bagi komen yang macam nie..
insya'allah Syida akan edit lagi blog Syida nie agar setiap pengunjung yang datang bertandang rasa gembira bila masuk blog Syida..
by the way, thank's ya..
peace ^_^v

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Syida! Jom Like Kalau Suka! ♥

8 comments:

  1. isk isk...bersabar ye..bende ni lah yg selalunya beri kita semangat...jgn lemah semangat..pedulikan kata2 camtu..fikir positif ya:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul-II, saya pun tak kisah.. hehe... biasa lah kan, benda camnie pasti ada juga yang akan berlaku cuma terpulang pada kita je untuk menerima samada secara positif or negatif.. betul tak?? ^_^v

      Delete
  2. ee , jhat juga mulut dia . tak suka la dengan orang mcm tu . orang takde slah . suka hati je nak hina orang . takde tamadun langsung .

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia sebenarnya bukan takde tamadun tapi dia sengaja untuk memperlihatkan diri dia jadi macam tu.. tapi takpe la, kita manusia nie takde yang sempurna kan, mesti akan ada buat salah.. betul tak?? hehe...

      Delete
  3. sabar dear,abaikan,ni la dunia maya..nti mcm2 lg kita akn hdapi..sabar ye..abaikn je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. btl2..sekurang2nya bnda mcm nie akn m'bina semangat kte kn..lgpn sy pn bru lgi dlm dunia blog nie,so,byk bnda yg perlu sy pelajari..btl x??hehe...

      Delete
  4. jahatnya mult budak tu... org kmpg org bandar apa bezanya, sme je kan manusia.. adik jgn ambl hati org cam tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. x ambik ati pn.. hehe... lumrah la kak, dia pun xsdar.. sebenarnya dia dtg dr kampung.. ape pn, cool n peace.. ^_^v

      Delete