Monday, 16 April 2012

Pemenang Contest


Hello all'z.. Banyaknya la sawang-II dalam blog Syida nie.. Erm, mana tak nya, dah lama sangat tak terapdet.. Musim final exam dah habis, sekarang Syida sibuk dengan Latihan Industri lak..
By the way, tujuan Syida nak apdet nie pun satu je.. Nak lunaskan hutang yang dah sekian lama tertunda..
hehe... Hutang Syida kepada Cik Uchiemelawa yang menang salah satu contest yang Syida sponserkan dulu..


Kepada Cik Uchie, Syida dah editkan gambar yang awak bagi hari tu.. Sorry sebab Syida edit biasa-II je.. Syida just pakai photoshop action je untuk edit gambar awak.. Lau ikutkan Syida nak buat yang lagi surprise untuk awak tapi Syida takde masa lak nak design.. Harap maaf sangat-II tau.. Syida harap awak terima la hadiah yang tak seberapa dari Syida nie ye..


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Syida! Jom Like Kalau Suka! ♥

0 cute people opinions:

Post a Comment