Friday, 15 June 2012

Kegilaan Photoshop

hai sume.... (sambilII lambai tangan) hikhikhik... lamanya dah tak apdet blog.. blog pun dah hodoh sekarang nie.. :( sedihnya, tak berkesempatan nak design lawaII.. asyik busy je memanjang.. sawangII nie pun susah na nak dibuang, degil sesangat sumenya.. mencarut kejap..
rindu tak kat itew?? (suara manja + gedik) hehe... Syida tak ada idea nak apdet apa sebenarnya, so, Syida plan nak apdet pasal ada satu tabiat Syida yang tak leh nak ditangani buat masa sekarang.. nak taw apa?? ha, klik SINI dulu..
tabiat yang Syida maksudkan tu adalah edit gambar jer guna photoshop.. hehe... sebelum nie Syida memang suka edit gambar tapi kadangII jer.. sejak akhirII nie jadi tiapII hari lak, tu yang jadi tabiat tu.. memang tak sah lau tak buka photoshop & edit gambar dalam masa 1 hari..
Syida takde idea la nak merepek panjangII.. huhu... meh, Syida nak kongsikan gambarII yang Syida dah edit dengan menggunakan photoshop.. jom kita tengok samaII, abaikan je blog Syida yang hodoh nie.. hehe...


  


gambarII yang kat atas nie, sume nya Syida edit guna actions yang ada dalam photoshop..
senang je, korang download la actions yang lawaII..
nanti dapat la hasil seperti kat dalam gambar di atas..
korang leh download kat deviantART, Syida download dari situ jer..

  
gambarII nie pun Syida baru edit gak dalam beberapa hari yang lepas..
nie just edit yang simpleII jer..
yang lebih advance, tak reti lak..
huhu...

gambar yang nie Syida baru je edit..
hehe...
url pun dah lain kan..
amacam?? okay tak Syida edit?? comel tak?? cepat angguk.. hehe... hope korang tak salah faham la ye, watermark Syida memang pakai Princess Lurvin or url blog jer.. so, nie sume memang hasil tangan Syida sendiri, takde copycat or copydog taw.. by the way, url blog Syida dah tukar taw.. kalau dulu ilusisyida.blogspot.com, sekarang dah tukar kepada ilusisigadis.blogspot.com..
thank'z pada sesiapa yang sudi baca & singgah blog Syida yang hodoh nie.. peace yo ^_^v





_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me

_________________________
I added cool smileys to this message... if you don't see them go to: http://s.exps.me
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Syida! Jom Like Kalau Suka! ♥

0 cute people opinions:

Post a Comment