Sunday, 8 January 2012

Aku bertunang??

alangkah best nye ea lau orang yang tersayang yang menjadi tunang or suami kita..


assalamualaikum..
hola......... aku bertunang?? betul ke nie?? bestnye dia dah bertunang.. hehe... actually bukan Syida yang bertunang, classmate a.k.a roomate Syida yang bertunang.. jangan salah faham taw.. sepatutnya Syida tajuk entry tu dari Aku bertunang?? jadi majlis tunang kawan.. hikhik... kelakar lak tajuk macam tu..
majlis tunang tu berlangsung semalam, selepas waktu isya'.. urm, tak taw nak cerita macam mana tapi Syida yang excited tengok member bertunang.. rasa tak sabar lak nak bertunang.. hikhikhik... dah gatal la tu.. Syida takde idea nak cakap banyak-II, t lau cakap banyak-II, korang ngantok lak nak baca panjang berjela-jela nie ha.. meh Syida tunjuk gambar-II yang kite orang snap semalam..


kegilaan bergambar nie memang jelas terpancar, lagi-II Syida, memang gila lensa la.. xleh tengok camera, konfom nak snap gambar.. entah-II camera pun dah menyampah asyik snap pic Syida yang tak comey nie jer.. hakhak....


time kat umah member, sempat lagi snap gambar.. tapi seriusly, umah dia memang besar.. tapi tak la besar sangat macam rumah perdana menteri tu ha...


nie hantaran dari pihak perempuan.. cantik warna tema hantaran nie.. favourite colour Syida, lau untuk Syida lagi sesuai.. hehe... perasan jap..


nie hantaran dari pihak lelaki.. sesuai ngan member Syida nie sebab dia memang minat giler ngan color pink..

mesti ramai yang tak sabar-II nak tengok sape la member yang Syida mention dari tadi.. macam mana la rupanya gerangan insan yang bertunang tu ye?? korang tertanya-II tak?? hehe.... jeng-II, tu dia ha.. orang yang tertempek kat pic kat bawah nie ha..



lepas jer selesai sarungkan cincin, kite orang serbu bilik dia.. hehe.... takde la terus masuk tanpa segan silu.. punyalah ke excitedan bergambar tu datang balik.. terus je snap pic ngan dia..






berangan nye hai dak nie.. sesedap rasa dia jer nak dok plesing atas katil orang..
haha....


bestnye lau betul-II ada orang yang bagi Syida bunga ros nie ea..
sape nak bagi bunga ros kat Syida?? angkat tangan...
hehe....

nie la last pic ngan dia.. tapi kesian kan, muka Syida terselit..
sobs sobs... :'( cedeyh.. (!_!)

itulah in the end of my entry.. pssttt.. psstttt..... ape la tu?? Syida bila lagi?? kawan dah pun jadi tunang orang.. hehe... insya'allah, lau ada jodoh Syida pun nak gak bertunang.. hehe... gatal betul la dia nie kan..

p/s :
komen-II la ye lau sudi.. bagi yang follow tu, jangan segan silu untuk picit button follow kat atas sebelah kanan tu ha (sambil jari tunjuk).. hehe... tinggalkan jejak di CB, insya'allah, Syida akan BW kat blog korang.. (^_^)V peace...


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Syida! Jom Like Kalau Suka! ♥

2 comments:

  1. hehe sabar2 tak lame lagi awk pulok la yg bertunang hehe jemput join SEGMEN : COVER PHOTO TIMELINE PALING AWESOME?

    ReplyDelete
  2. @ainol akasyah
    insyallah tp entah bla la 2 ye..

    ReplyDelete