Monday, 9 January 2012

I Miss You

comey nye kucing nie..
rasa nak pegang-II je tapi tak boleh nak pegang sebab Syida search kt Uncle Google..

assalamualaikum...
selamat pagi.. hukhuk... first time buat entry pagi-II macam nie.. oleh kerana mata nie tak ngantok lagi.. terniat lak nak wat entry tapi entry nie hanya berkisar tentang Syida semata-mata.. bagi yang tak berminat nak baca, Syida tak kisah.. tapi, bagi yang baca sampai habis, Syida nak ucapkan terima kasih ye..
urm, Syida miss sangat-II kat prince yang bertakhta dalam hati Syida nie.. lama sangat dah dia tak mesej or call Syida.. sedih sangat-II.. dia dah tak ingat kat Syida ke?? dah tak sayangkan Syida ke?? macam-II lagi la yang bermain dalam fikiran Syida nie.. tapi lumrah lah kan dalam bercinta, lagi-II yang bercinta jarak jauh macam Syida nie.. hari-II merindu tanpa kata.. 
hanya pada Allah jer Syida dapat berserah andai kerinduan tu datang melanda.. dengan kuasa Allah juga, hari nie prince Syida ada mesej tapi yang sedihnya, dia tak bagitahu yang tu dia.. dia guna nombor lain untuk mesej tapi hati nurani Syida nie memang mengatakan tu memang dia..


Syida rindu sangat-II kat dia, rindu yang tak terkata..
cnie biey menghilang??
knak langsung sik mesej kamek??
rindu ilak-II kat biey..
mek harap biey akan datang balit & kita bincangkan sumanya ngan cara yang bait kay cayang..
love you so much...


okay la, sampai sini je la ye.. Syida pun dah ngantok.. esok pun kelas Syida awal.. nite-II all'z.. daa....
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Syida! Jom Like Kalau Suka! ♥

0 cute people opinions:

Post a Comment